Probiotika Život v láhvi NEO s bylinami 475 ml

Novinka
  • 15 kmenů probiotických kultůr
  • Unikátní receptura fermentovaná s více než 50 bylinkami, výtažky z ovoce a minerály
  • S prémiovým L-Glutaminem pro trávicí trakt
  • Má nízké PH 3,2 aby bakterie byli zvyklé na kyselé prostředí a prošli žaludkem
  • Dávka na 1 měsíc
  • V každé 15 ml dávce miliardy prospěšných mikrobů


1 350,00 Kč

TEKUTÁ FERMENTOVANÁ PROBIOTIKA S 15 KMENY VYSOCE KVALITNÍCH PŘÁTELSKÝCH BAKTERIÍ

Složení:

bacillus subtilis, bifidobacterium bifidum, bifidobacterium breve, bifidobacterium infantis, bifidobacterium longum, lactobacillus acidophilus, lactobacillus bulgaricus, lactobacillus casei, lactobacillus fermentum, lactobacillus plantarum, lactobacillus rhamnosus, lactococcus lactis, saccharomyces boulardii, saccharomyces cerevisiae a streptococcus thermophilus. Organický slad (ječmen)

Byliny: Agar, Aloe vera, jablečný ocet, chondroitin sulfát, citrónová kůra, Glukosamin sulfát (korýši alergen), himálajská sůl, L-glutamin, mátový olej, kvercetin, rutin, koncetrovaná mořská sůl, purifikovaná voda, jilm plavý a kurkuma.

Má nízké PH (3,2), a tudíž bakterie přežijí kontakt se žaludeční kyselinou

Kultury jsou živeny organickým sladem. Během fermentace je všechen cukr zkonzumován.

Dávkování:

Dospělý: 15 ml denně nejlépe před jídlem

Děti: 5-15 ml

Upozornění:

Nepřekračovat doporučenou denní dávku, neskladovat v lednici (bakterie by v chladu hybernovaly), po otevření spotřebujte do 2 měsíců, udržujte mimo dosah dětí, uchovávejte v původním obalu.

PROČ ZVOLIT BIO-LIVE PROBIOTIKA?

15 kmenů přátelských bakterií

V každé 15 ml dávce miliardy prospěšných mikrobů

Unikátní receptura fermentovaná s více než 50 bylinkami, výtažky z ovoce a minerály

Nejen doplněk, ale také minerální podpora

Obsahuje živé a aktivní kultury

100% přírodní, bez lepku (méně než 20 ppm lepku), bez laktózy, cukru, sóji a pšenice

Vhodné pro vegany i vegetariány

Nabízíme čtyři jedinečné tekuté fermentované doplňky - výrobky určené speciálně pro osoby, které trápí problémy se spánkem, pro ženy, pro boj proti nachlazení a chřipce a pro podporu imunitního systému

BIO-LIVE NEJSOU PRŮMĚRNÁ PROBIOTIKA

Co tělo potřebuje, aby bylo v nejlepší kondici? Ano, rozmanitost mikrobů je velmi důležitá, ale stopové minerály a byliny jsou také klíčem k minimalizaci zánětů, podporují imunitní systém a udržují zdravé tělo.

Proto fermentujeme 15 rodin přátelských mikrobů 50 organickými šťávami, bylinkami a minerály. Tyto ingredience fungují jako oběd pro bakterie, krmení, které potřebují k tomu, aby do vašeho těla dodaly životně důležité prvky a udržovaly zdraví.

Většina bylin používaných v Bio-Live je protizánětlivá a posiluje imunitu. Zánět je pokus těla odstranit škodlivé látky a uzdravit se. To je užitečné v případě bouchnutého kolena nebo škrábnutí, ale může to být škodlivé, pokud přetrvává déle, než je nutné. Chronický zánět bývá spojován s řadou nemocí, včetně některých druhů rakoviny a revmatoidní artritidy.

V ČEM JE BIO-LIVE UNIKÁTNÍ?

Na rozdíl od lyofilizovaných kapslí je naše kultury naživu. Během procesu sušení mrazem mikroby v kapslích hibernují. Po naštěpení jsou tyto tobolky rozpoznány jako jídlo a spustí se žaludeční kyselina, která zaútočí na mikroby. Ti, kteří přežijí, musí být rehydratováni, aby byli znovu aktivováni. Ale v době, kdy byli znovu aktivováni, většina prošla zažívacím traktem a nevyužila se jejich šance na práci.

Potraviny a mléčné výrobky, které obsahují prospěšné mikroby, také při průchodu žaludkem spouštějí trávicí procesy. To znamená, že když žaludek uvolní kyselinu, která rozkládá potravu, zabije se mnoho mikrobů.

Právě proto se BIO-LIVE vaří na stejnou kyselost jako žaludek (3,2 pH), takže prospěšné bakterie dosáhnou střeva živé. Bio-Live je také probiotikum na vodní bázi, což znamená, že není rozpoznáno jako jídlo a nespouští trávení, když prochází žaludkem.

Antioxidanty

Volné radikály jsou nestabilní molekuly v našem prostředí, které mohou poškodit buňky v našem těle. Tento proces je známý jako oxidace, kdy se část nestabilní molekuly váže na jednu z buněk těla. Oxidace nás stárne, přeměňuje zdravé buňky na rakovinné, zvyšuje krevní tlak, vytvrzuje tepny, podporuje zánět a může způsobit neplodnost.

Prostředí, ve kterém žijeme, zhoršuje oxidaci znečištěním a zvýšeným používáním chemických čisticích prostředků v domácnosti.

Antioxidanty nás udržují zdravé tím, že zpomalují nebo zabraňují navázání volných radikálů na buňky. Antioxidanty se nacházejí v různých potravinách - a jsou hojně obsaženy v Bio-Live - a přinášejí zdravotní výhody neutralizací volných radikálů a ochranou buněk.

Kouzlo fermentace

Po staletí oblíbená fermentace byla používána jako přirozený způsob konzervování jídla a pití před chlazením. Během procesu mikroby (jako bakterie, kvasinky nebo houby) přeměňují organickou hmotu na alkohol nebo kyseliny. Například škroby v zelenině a ovoci se přeměňují na kyselinu mléčnou, která je pro tělo zásadní. Tento proces stáří se dnes používá k výrobě vína, sýrů, zelí, jogurtu, kimchi, tempehu a kombuchy.

Jíst fermentované potraviny prospívá vašemu zdraví, zejména zdraví zažívacího traktu, protože transformace cukrů a škrobů zvyšuje prospěšné mikroby v potravinách. Fermentace rozmnožuje prospěšné mikroby a produkuje další živiny, díky nimž je pro Vás Bio-Live snadno stravitelné a extrémně dobré.

______________________

NAŠE ŽIVÉ AKTIVNÍ KULTURY

Živé aktivní kultury se vztahují k živým mikroorganismům, které se obvykle nacházejí v probiotikách nebo v potravinách bohatých na probiotika (jako je jogurt). Všechny mohou mít různé účinky na tělo a místo "probiotik" se často používá termín "živé aktivní kultury".

Ve všech našich produktech Bio-Live je 15 rodin prospěšných mikrobů (živých aktivních kultur). Většina z nich podporuje gastrointestinální trakt a imunitní systém a pomáhá tělu bojovat proti patogenům. Zjistěte, jak používáme tyto živé aktivní kultury v naší jedinečné receptuře a jak připravujeme naši řadu Bio-Live. Těchto 15 rodin živých aktivních kultur je:

Bacillus subtilis

Podporuje trávení, produkci enzymů a pomáhá udržovat zdravé střevo. Bacillus subtilis je silný kmen mikrobů, který je schopen vyvážit střeva. Dělá to tím, že vytváří endospory, které jsou dlouhotrvajícími bílkovinnými obálkami, které ji chrání před teplem, světlem a jinými stresory. Jedna studie uvádí, že je tak silná, že ve vesmíru může přežít až šest let, pokud je chráněna před UV zářením.

Bifidobacterium bifidum

Výzkum ukazuje, že Bifidobacterium bifidum má příznivé výsledky při léčbě následujících stavů: syndromu dráždivého tračníku (IBS), obnovy střevních bakterií po chemoterapii, zácpy, plicních infekcí, ulcerózní kolitidy, určitých druhů průjmů a nekrotizující enterokolitidy - což je typ infekce střevní sliznice způsobené škodlivými bakteriemi.

Bifidobacterium breve

Bifidobacterium breve je prospěšná bakterie, kterou lze nalézt v lidském mateřském mléce a gastrointestinálních traktech kojenců a dospělých lidí. Podávání B. breve předčasně narozeným dětem spouští protizánětlivou reakci, která může být prospěšná při tlumení alergických reakcí.

Bifidobacterium infantis

Ukázalo se, že užívání Bifidobacterium infantis snižuje příznaky syndromu dráždivého tračníku, plynatosti a nadýmání podle článků publikovaných v Alimentární farmakologii a terapeutice. Bylo také známo, že snižuje hladinu zánětu u pacientů s ulcerózní kolitidou, syndromem chronické únavy a psoriázou.

Bifidobacterium longum

Bifidobacterium longum je mikrob s dlouhým seznamem zdravotních výhod, zejména pro tlusté střevo. To se běžně vyskytuje u dospělých a dětí v zažívacím traktu a v pochvě ženy.

Lactobacillus acidophilus

Lactobacillus acidophilus se přirozeně vyskytuje v těle. Nejen, že podporuje zdraví trávicího traktu a imunitního systému, ale také pomáhá při produkci laktázy, což může prospět těm, kteří intolerují laktózu. Výzkum naznačuje, že Lactobacillus acidophilus může poskytnout určitou výhodu pro kardiovaskulární zdraví snížením hladiny cholesterolu.

Lactobacillus acidophilus produkuje vitamin K, laktázu, acidolfilin, acidolin, bakteriocin a laktocin, a proto pomáhá udržovat zdravou rovnováhu mikrobů ve střevě. Pomáhá tělu rozkládat laktózu na jednoduché cukry a moduluje funkci imunitního systému. Některé výzkumy dokonce naznačují, že může poskytnout pomoc při infekcích močových cest, syndromu dráždivého tračníku a bakteriálním nedostatkům způsobeným antibiotiky.

Lactobacillus bulgaricus

Lactobacillus bulgaricus funguje dobře v kyselém prostředí a pomáhá udržovat nízké pH v žaludku, aby nezdravé bakterie nemohly kolonizovat. Funguje na osídlení a kolonizaci podél lumenních stěn střev. Tento mikrob je samoregulační, což znamená, že roste více, když je to potřeba, a zmenšuje se, pokud tomu tak není.

Studie ukazují, že lactobacillus bulgaricus a další bakterie jsou prospěšné pro mikroflóru v našich střevech. Slouží k kolonizaci patogenních bakterií a vytváření prostředí, ve kterém mnoho špatných bakterií nemůže přežít.

Lactobacillus casei

Lactobacillus casei je superstar probiotického světa. Běžně se používá k výrobě fermentovaných potravin, jako je jogurt a sýr, a přirozeně se nachází v syrovém kravském mléce a mlezivu. Studie provedené u lidí, kteří užili laktobacillus casei, ukazují zlepšení imunity, alergií, hladiny cholesterolu a trávení.

Lactobacillus fermentum

Lactobacillus fermentum má několik probiotických vlastností, ale ukázalo se, že je nejúčinnější při obnově a udržení zdravé rovnováhy mikroflóry v urogenitálním systému žen. V této funkci se ukázalo, že významně obnovuje poměr zdravých a nezdravých mikrobů po dobu několika týdnů.

Ukázalo se, že ze všech druhů Lactobacillus má laktobacillus fermentum největší aktivitu snižující hladinu cholesterolu. Další studie se provádějí, aby se pochopil mechanismus účinku, který stojí za jeho vlastnostmi snižovat hladinu cholesterolu, ale v některých částech světa se již s velkým úspěchem používá laktobacilus fermentum.

Lactobacillus plantarum

Lactobacillus plantarum vyrábí vlastní antibiotika, která se zaměřují na špatné bakterie. Divoce útočí na patogenní mikroby v našem těle a pomáhá silnějším pozitivním mikrobům. Podporuje také gastrointestinální systém, aby byl odolnější vůči budoucím patogenům a zlepšuje trávení a imunitu. Toto probiotikum také dělá lysin, esenciální aminokyselinu.

Lactobacillus rhamnosus

Výzkum naznačuje, že užívání přípravku Rhamnosus by mohlo působit proti přibývání na váze a cukrovce, a existuje spousta výzkumů, které by zkoumaly výhody léčby pro gastrointestinální problémy, jako je syndrom dráždivého tračníku.

Lactococcus lactis

Lactococcus lactis je mikrob produkující kyselinu mléčnou, který se hojně používá při výrobě másla, mléka, sýrů, nakládané zeleniny a jiných fermentovaných produktů. Může bránit patogenním bakteriím a bojovat proti chorobám. Myšlenka jako nadějná budoucnost léčby rakoviny.

Saccharomyces boulardii

Saccharomyces boulardii se používá k léčbě a prevenci průjmu, včetně infekčních typů, jako je rotavirový průjem u dětí, průjem způsobený gastrointestinálním (GI) převzetím "špatnými" bakteriemi u dospělých, cestovatelský průjem a průjem způsobený užíváním antibiotik.

Saccharomyces boulardii se také používá při obecných problémech s trávením, syndromu dráždivého tračníku (IBS), syndromu zánětlivého střeva (IBD, Crohnova choroba, ulcerózní kolitida) a lymské borelióze,

Saccharomyces cerevisiae

Saccharomyces cerevisiae je nutriční droždí, které konzumuje cukry. Je zdrojem bílkovin a vitamínů, zejména vitamínů B-komplexu. Obsahuje foláty, thiamin, riboflavin, niacin, selen a zinek, což z něj dělá superpotravinu!

Streptococcus thermophilus

Streptococcus thermophilus je silný probiotický kmen, který má dobře prozkoumané přínosy pro zdraví. Toto probiotikum se často vyskytuje v tlustém střevě a má mnoho výhod pro trávení a imunitu.

Streptococcus thermophilus se používá k pěstování sýrů i jogurtů. Tento probiotický kmen také produkuje laktázu, která pomáhá lidem efektivněji trávit mléko. Nakonec vyrábí antibiotické chemikálie k prevenci infekcí, jako je zápal plic, a může pomoci předcházet vředům.